Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

ZEITGEIST - Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


 ZEITGEIST - Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
Γι' αυτούς που παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τις ζυμώσεις και τις εξελίξεις στον χώρο της νεοεποχίτικης διανόησης, ήταν θέμα χρόνου πριν το συνομωσιολογικό πνεύμα της εποχής οργανωθεί σε σύστημα και φυσικά, αγγίξει θρησκευτικά θέματα.

Η μόνη έκπληξη ήταν ίσως, ότι τελικά τίποτα δεν είναι άσχετο ή ανεξάρτητο, τίποταδεν είναι αυθόρμητο, αλλά όλα έχουν τον σκοπό και τον στόχο τους και εργάζονται ασταμάτητα για την επίτευξή του. Και αφού μας παραμύθιαζαν κάποια χρόνια με τις γνωστές θεωρίες συνομωσίας, για ανθρώπους πίσω από παρασκήνια που κινούν τα νήματα,που βρίσκονται πίσω από κάθε πόρτα και παρακολουθούν,που καθοδηγούν την παγκόσμια ιστορία, πολιτική, δημόσια και ιδιωτική ζωή, και προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αυτοί που μας τα αποκαλύπτουν είναι οι ίδιοι εκτός συστήματος, outsiders με υψηλό I. Q.,που μπορούσαν να βρουν την αλήθεια που κρύβονταν πίσω από τα γεγονότα, να τα ερμηνεύσουν, και να μας ''ενημερώσουν''...

Τελικά αποδεικνύεται ότι είναι και αυτοί μέρος του δόλιου μηχανισμού εκμετάλλευσης, χειραγώγησης και παραπλάνησης του κόσμου. 

Με μόνο στόχο την προσβολή της αξιοπιστίας του Χριστιανισμού. 

Για άλλη μια φορά ο Χριστός και οι Χριστιανοί κατασυκοφαντούνται, όχι από καινοφανή κινήματα αλλά από τις ίδιες παλιές, γνωστές οργανώσεις του αποκρυφισμού, της θεοσοφίας, του μασονισμού.

Στην χώρα μας- δόξα τω Θεώ- υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σκέφτονται...  
Παρακολουθούν με προσοχή "τα σημεία των καιρών", τις ποικίλες ενέργειες τέτοιων οργανισμών, που γεννούν και διαδίδουν ως νόσο νεοεποχίτικα κινήματα. Ο μιμητισμός, η ψευτοκουλτούρα και η επίδειξη διανόησης βοηθούν πολύ στους σκοπούς αυτών που θέλουν να ελέγξουν και να υποτάξουν τα πάντα. Οι δε στόχοι και ό,τι θεωρούν εχθρικό πιστεύουμε ότι αξίζει από όλους να ερευνηθεί ποιοι είναι οι βαθύτεροι λόγοι. Τι τους ενοχλεί και τι θέλουν επιτέλους να πετύχουν ελέγχοντας την σκέψη μας; 

Ας σκεφτόμαστε! Ένα τέτοιο κίνημα είναι και το Zeitgeist, και αυτό που σκοπεύει να κάνει το παρόν κείμενο είναι να δείξει ότι και αυτό, όπως και τόσα άλλα κινείται στους γνωστούς χώρους των αποκρυφιστικών ιδεών της θεοσοφίας-μασονισμού.

                                     VIDEO - ΑΝΑΙΡΕΣΗ - ZEITGEIST 

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι μια σύντομη και πρόχειρη απάντηση στις θέσεις του Zeitgeist. Και μόνο από αυτό γίνεται αντιληπτό, από κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, το μέγεθος του ψεύδους και το πόσο σκοτεινοί και δόλιοι μπορεί να είναι οι εφευρέτες τέτοιων συκοφαντιών. 

                                                  Zetigeist - αναίρεση


                                                       Μερος Α 1/2
                                                       Μερος Α 2/2Δυο βίντεο απο την Ιερά Μονή Παντοκράτορος Μελλισοχωρίου που αναιρούν τα ψεύδη που αναφέρονται στο Ζeitgeist.
Ευχαριστούμε την Ιερά Μονή που μας επέτρεψε να ανεβάσουμε το βίντεο.Περισσότερα για την αναίρεση των πλάνων του Zeitgeist θα βρείτε εδω,
http://www.impantokratoros.gr/zeitgei...

*Σχόλιο Κοινωνίας: Προτείνουμε στούς αναγνώστες να επισκεφτούν τόν παραπάνω σύνδεσμο όπου υπάρχει μία εξαιρετική λεπτομερής ανάλυση γιά όλα περί Ζeitgeist.

Δείτε και ενα βιντεο για την Θεοσοφική προπαγάνδα του Zeitgeist http://www.youtube.com/watch?v=uQ8-Pw...


© 2012 impantokratoros.gr -- zeitgeist-anairesi.info
Επιτρέπεται η χρήση, διάθεση και αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου αρκεί να διατηρείται το αρχικό νόημα χωρίς περικοπές που πιθανόν να το αλλοιώνουν για μή εμπορικούς σκοπούς, με  βασική προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή:  www.impantokratoros.gr  και www.zeitgeist-anairesi.info

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...