Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

''Μην μας αφήσει η Παναγία να την αφήσουμε...'' ~ Moναχή Ελισάβετ


- Γερόντισσα ,τι γίνεται σήμερα με την αίρεση της Ναομαχίας;

- Η αίρεση της Ναομαχίας καλά κρατεί. Δεν νομίζω πως επήλθε ποτέ στην ιστορία της Εκκλησίας τόσον βδελυκτή και σιχαμεράν αίρεση ως αυτή όπου θαρρεί πως ακόμη και αυτός ο ίδιος ο Θεός είναι ρυπαρός και πρέπει να λαμβάνει τα μέτρα της μήπως την κολλήσει ασθένεια. Ωω ανείκαστος αλαζωνία και οίηση!

- Και για τα εμβόλια τι να κάνουμε;

- Βλέπεις ακόμη και στους Εβραίους, παρότι εγκατέλειψαν τα σπίτια και την σειρά τους στην Αίγυπτο, εμβήκαν στην άγνωστη και αφιλόξενη έρημο, ανεβήκανε και κατεβήκανε βουνά, πεδιάδες, έκαμαν πόλεμους, δαγκώθηκαν από τα φίδια, ιδρώσανε 40 ολόκληρα χρόνια, όμως για να ποιήσουνε βωμό ειδώλων.. ο Θεός δεν τους αξίωσε πολλούς εξ αυτών, ούτε από μακριά να δουν την γη της επαγγελίας.

Αλλά και σε ένα ζευγάρι, όσο αγάπη και να έχει επί μισό αιώνα Γάμου,αν 2 λεπτα απατήσει ο ένας εξ αυτών πάει…χάθηκε ο Γάμος.

Παρομοίως και στην πνευματική ζωή! Βλέπεις τόσους Χριστιανούς και ρασοφόρους ακόμη, εισέτι και Μοναχούς και Μοναχές που θυσιάσανε όλη τους την ζωή, όλες τις απαλαύσεις και χαρές της ζωής, κλειστήκανε σε ένα Μοναστήρι με μία Μαντήλα εσαεί στην κεφαλή τους, όμως όλα αυτά τα κάνουν χαλάσματα και λιθισουργιά, αφού λαμβάνουν το θεομίσητο εμβόλιο όπου ιδρύθηκε εργαστηριακά πάνω στο βωμό των εκτρωθέντων νηπίων, και του Ηρωδιακού εγκλήματος...

Μην μας αφήσει ποτέ η Παναγία να την αφήσουμε και να σφραγισθούν τα κύτταρά μας με την σφραγίδα του σύγχρονου Ηρώδη και λυπήσουμε έτσι τον αγαπήσαντα ημάς Ιησούν Χριστόν.

ΜΟΝΑΧΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εναλλακτικές αναρτήσεις

Share this