Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ζούμε παγκόσμια πρόβα εφαρμογής & εξοικείωσης του μελλοντικού σφραγίσματος.


‘Εσχατοι καιροί

Όποιος περιμένει σύντομα επιστροφή στήν ''κανονικότητα'', και να σταματήσουν τα σχέδια της νέας τάξης ίσως απογοητευθεί. Η προσπάθειες της παγκοσμιοποίησης αναμένεται να ενταθούν. Ίσως πάμε σε νέα πιο έντονα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας...

Ώστε όλοι να δεχτούμε ή το health barcode, είτε βραχιολάκι, είτε ''αυτοκόλλητο'', είτε άλλου τύπου, το οποίο θα ελέγχει την κατάσταση του σώματος σου, θερμοκρασία κλπ. αν νοσείς δηλαδή, καθώς και το που πήγες, με ποιούς συναντήθηκες και θα συνδέεται και με το τηλέφωνό σου και θα παρέχει το ιστορικό σου πρός έλεγχο 24 ώρες το 24ωρο... 

Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδω και κάνει παγκόσμια πρόβα, υπακοής, αποδοχής, εφαρμογής και εξοικείωσης, του μελλοντικού σφραγίσματος του αντιχρίστου. Το εξώφυλλο πρόσφατου τεύχους του Economist, είναι σαφέστατο... Εverything΄s under control, ''ολα υπο έλεγχο...''

Oι δηλώσεις τών εργατών της Παγκοσμιοποίησης είναι ξεκάθαρες: 

Bill Gates: «Θα έχουμε πολλά ασυνήθιστα μέτρα έως ότου εμβολιαστούν 7 δισ. ανθρώπων...» «Τελικὰ θὰ πρέπει νὰ ἔχουμε μιὰ ψηφιακὴ πιστοποίηση (νανοτσίπ) γιὰ νὰ δείχνουμε ποιὸς ἀνάρρωσε ἢ ἐξετάστηκε πρόσφατα ἢ ὅταν θὰ ἔχουμε ἕνα ἐμβόλιο ποιὸς τὸ ἔχει κάνει..»! (εδω)

(Μὲ νόμο τῆς 11η Μαρτίου 2020 ἡ Κυβέρνηση θέσπισε τὸν ὑποχρεωτικὸ ἐμβολιασμό. Ὁ νόμος ὑπ’ ἀριθμ. 4675/2020 ποὺ φέρει ἡμερομηνία 11 Μαρτίου 2020 περιέχει ἄρθρο ποὺ ἀφορᾶ τὴν ἐπιβολὴ ὑποχρεωτικοῦ ἐμβολιασμοῦ μὲ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ὑγείας... Τὸ ἀνωτέρω μαζὶ μὲ τὸ 284 τοῦ Ποινικοῦ Κώδικα τιμωρεῖ ποινικά με φυλάκιση τὴν παράβαση μέτρων πρόληψης ἀσθενειῶν...)

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» σχετικά με τον Κορονοϊό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την ίδια άποψη, που προτείνει ο παγκοσμιοποιητής Bill Gates, προκειμένου να εμφυτευτεί μικροτσίπ σε όλους τους ανθρώπους... (εδω)

Χρήσιμο να υπενθυμίσουμε πως ολα αυτά δεν είναι κάτι νεο, αλλά κάτι αρκετό καιρό προετοιμασμένο απο την Σιωνιστική Τραπεζική ελίτ που κυβερνά αφανώς κράτη και λαούς:

''Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση, και τα έθνη θα δεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη....''

~ David Rockefeller (Ομιλία στο Επιχειρηματικό Συμβούλιο για τα Ηνωμένα Έθνη, 14 Σεπτεμβρίου  1994.)

Ολα οσα συμβαίνουν, είτε το χωρά, είτε αδυνατεί ακόμη να το χωρέσει ο νούς των ανθρώπων παγκοσμίως, είναι απόλυτα εναρμονισμένα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη, και την πληροφόρηση των Αγίων της Ορθοδοξίας ανα τούς αιώνες... 

Κλασικά παραδείγματα: *«Καὶ βλέπεις, οἱ ἄνθρωποι οὔτε κἂν καταλαβαίνουν ὅτι ζοῦμε στὰ σημεῖα τῶν καιρῶν, ὅτι προχωρεῖ τὸ σφράγισμα. Εἶναι σὰν νὰ μὴ συμβαίνη τίποτε. Γι ̓ αὐτὸ λέει ἡ Γραφὴ ὅτι θὰ πλανηθοῦν καὶ οἱ ἐκλεκτοί. Δυστυχῶς, καί πάλι ὁρισμένοι «Γνωστικοί» φασκιώνουν τά πνευματικά τους τέκνα σάν τά μωρά, δῆθεν γιά νά μή στενοχωριοῦνται. 

*«Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μία ἀρρώστια, γιὰ τὴν ὁποία βρῆκαν ἕνα ἐμβόλιο ποὺ θὰ εἶναι ὑποχρεωτικὸ καί, γιὰ νὰ τὸ κάνει κανείς, θὰ τὸν σφραγίζουν».

*«Δὲν πειράζει αὐτό· δὲν εἶναι τίποτε. Ἀρκεῖ ἐσωτερικὰ νὰ πιστεύετε»! Ἢ λένε: «Μὴ μιλᾶτε γι᾿ αὐτὸ τὸ θέμα – γιὰ τὶς ταυτότητες, τὸ σφράγισμα –, γιὰ νὰ μὴ στενοχωριοῦνται οἱ ἄνθρωποι...». ~ Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου † 1994 (εδω)

«Οι έσχατοι χρόνοι είναι ήδη εδώ. Βλέπουμε καθαρά την προετοιμασία της εποχής του Αντιχρίστου...» ~ π. Σεραφείμ Ρόουζ († 2 Σεπτεμβρίου 1982)

''Η λέξη που χαρακτηρίζει τον αιώνα μας είναι αποστασία...'' ~ Γέρ. Σωφρόνιος του Έσσεξ † (11 Ιουλίου 1993)

Το επερχόμενο εμβόλιο, το health ή money barcode βραχιολάκι, η smart κάρτα-ταυτότητα, ανήκουν ολα στο τελευταίο στάδιο πρίν την εμφύτευση του Rfid τσίπ στο σώμα... είναι πρόδρομοι του σφραγίσματος.

Στήν αποκάλυψη αναφέρεται πως το σφράγισμα με τον αριθμό του θηρίου, ακολουθεί μετά την έλευση του αντιχρίστου.

''Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι, ή επάνω στα μετωπά τους... και να μη μπορεί κανένας, να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός, που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του..

Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666..'' ~ Αποκάλυψη του Ιωάννη 13:16-18.

Στήν περίπτωση που αληθεύουν (θα το μάθουμε σύντομα) τα αναφορικά με το εμβόλιο και τήν ύπαρξη...

''Βιοτσίπ νανοτεχνολογίας'' εντός του εμβολίου (!) που θα επιδρά στο dna του ανθρώπου (εδώ) ... που ίσως δίνει σήμα αναμετάδοσης της παρουσίας του, αλλά κυρίως συνδυάζεται με μεθόδους ψηφιακὴς πιστοποίησης-barcode,   τότε η μόνη ασφαλής αντιμετώπιση, είναι η σοφή στάση που προτάσουν οι Άγιοι... 

«Να κρατήσετε τις παλιές ταυτότητες και να ξεσηκωθείτε, αν θελήσουν να σας δώσουν τέτοια ταυτότητα...». ~ Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Β΄ Πνευματική αφύπνιση

Όπου ταυτότητα, βάλτε εμβόλιο-ψηφιακή ταυτότητα-πιστοποιητικό εμβολιασμού και γενικό ξεσηκωμό και άρνηση αποδοχής της Παγκόσμιας Δικτατορίας της Νέας Τάξης. 

Καλώς ήρθατε στούς έσχατους καιρούς.

- Τι λοιπόν πρέπει να κάνει κάποιος σε κείνη την περίστασιν; Ρώτησε ο μαθητής...

Και ο Αββάς Παμβώ απεκρίθη: - Τέκνον μου, εις εκείνους πλέον τους καιρούς, όποιος αν ημπορέσει να σώσει την ψυχή του και να παρακινά και τους άλλους δια να σωθούν, αυτός θα ονομασθεί μέγας εις την βασιλείαν των Ουρανών...

Εverything΄s under control, ''ολα υπο έλεγχο...''

Στήν Νέα Τάξη Πραγμάτων, τα πράγματα, θα είμαστε εμείς. Εκτός και αν η ανθρωπότητα προσπαθήσει να κατανοήσει τι πραγματικά συμβαίνει, και αντιδράσει ανάλογα... 

Απο μερικούς τρελούς μην περιμένετε πάντως αποδοχή. Θα παραμείνουν με τον Χριστό, και τούς τελευταίους των Αποστόλων, τα Καθάρματα του Χριστού... (εδω)

Το παρόν κείμενο είναι γραμμένο για τον μέσο σύγχρονο άνθρωπο, που δεν γνωρίζει απαραίτητα αρκετά, για την ύπαρξη της νέας τάξης και των σχεδίων της, ούτε έχει σχετική γνώση και εμπειρία Θεού, ή θρησκευτικών-εκκλησιαστικών γενικά ζητημάτων. 

Οι αγωνιζόμενοι γενικά, ή προχωρημένοι πνευματικά χριστιανοί χρήζει ανάγκης να κατανοήσουμε ακόμη πιο πέρα και εις βάθος το ολο θέμα. Δείτε σχετικά: ''ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς...''

Δεν είναι αστείο αγαπητοί μου, τα οσα λέγει ο Ιερός Χρυσόστομος για την πτώση των Εκκλησιών επι γής, και την προσκύνηση του αντιχρίστου.

«Καὶ πάντας καταλύσει τοὺς θεοὺς, (ο αντίχριστος) καὶ κελεύσει προσκυνεῖν αὐτὸν ἀντὶ τοῦ Θεοῦ, καὶ καθεσθήσεται εἰς τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ, οὐ τὸν ἐν Ἱεροσολύμοις μόνον, ἀλλὰ καὶ εἰς τὰς πανταχοῦ Ἐκκλησίας...» ~ Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος (P.G. 62, 482)

Ὅ Θεός μεθ' ἡμῶν

Κύριε καί Δέσποτα τῆς ζωῆς μου, φώτισε μάς τό σκότος Κύριε. 

''Ζούμε παγκόσμια πρόβα εφαρμογής & εξοικείωσης 
του μελλοντικού σφραγίσματος του αντιχρίστου...''

Συγγραφή κειμένου, Δημήτρης Ρόδης για Πνεύματος κοινωνία
(9 Aπριλίου 2020)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εναλλακτικές αναρτήσεις

Share this