Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Πλανητική Γενετική Επανεγγραφή: Η μεγάλη εικόνα πίσω από τα εμβόλια mRNA

Πλανητική Γενετική Επανεγγραφή
 Η μεγάλη εικόνα πίσω από τα εμβόλια mRNA

Αυτός καθαυτός ο γενετικός κώδικας της βιόσφαιρας του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, αντικαθίσταται. Πρόκειται για μια πλανητική γενετική επανεγγραφή.

Ο απώτερος στόχος είναι η ικανότητα χειρισμού, εμπορικής κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και προγραμματισμού κατά βούληση των βιολογικών διαδικασιών όλων των μορφών ζωής. Σε 50 χρόνια, περισσότερες μορφές ζωής θα έχουν εφευρεθεί στα εργαστήρια, απ’ ό,τι στην φύση μέσα σε 3,6 δισ. χρόνια

Ο Tom Knight, καθηγητής στο εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης του MIT, δήλωσε το 2007 ότι “ο γενετικός κώδικας είναι 3,6 δισεκατομμύρια ετών. Ήρθε η ώρα για επανεγγραφή”.

Τώρα, η εταιρεία συνθετικής βιολογίας Knight Ginkgo Bioworks, ιδιοκτησίας του Tom Knight, χρησιμοποιεί την τεχνολογία της συνθετικής βιολογίας για να αναπτύξει εμβόλια COVID.

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει επενδύσει επίσης εκατομμύρια δολάρια στη συνθετική βιολογία. Διαβάζουμε στο περιοδικό Newsweek το 2007, “Η UC Berkeley έλαβε 42 εκατομμύρια δολάρια από τον Bill Gates για να δημιουργήσει ζωντανά μικρο-εργοστάσια…”.

Ο γενετιστής Craig Venter είναι πρωτοπόρος στον τομέα της συνθετικής βιολογίας. Το 2010, τα μέσα ενημέρωσης χαιρέτισαν την επιτυχία της ομάδας του στη δημιουργία «του πρώτου αυτοαναπαραγόμενου είδους που είχαμε στον πλανήτη του οποίου ο γονέας είναι υπολογιστής».


Ο ιδρυτής της Google, Larry Page, συναντήθηκε με τον Craig Venter στην Καλιφόρνια στη συνάντηση δισεκατομμυριούχων του Edge το 2010. Επίσης, ήταν παρόντες εκπρόσωποι από το υπουργείο Εξωτερικών, ο Bill Gates, η Anne Wojcicki, ο Bill Joy και δεκάδες CEO και επιστήμονες άλλων εταιρειών τεχνολογίας.

Οι συναντήσεις των δισεκατομμυριούχου του Edge συζήτησαν το μέλλον της γενετικής μηχανικής, της βιοσυγκέντρωσης και του επανασχεδιασμού της ανθρωπότητας σε μια Υπερνθρωπιστική εποχή. Ο φυσικός Freeman Dyson περιέγραψε τα άτομα που ηγούνται αυτής της ομάδας ως κάποιους που έχουν θεϊκή δύναμη να δημιουργήσουν εντελώς νέα είδη στη γη σε μια «Νέα Εποχή του Θαύματος».

Τους περιγράφει ως: “ Μια νέα γενιά καλλιτεχνών, γράφοντας γονιδιώματα τόσο καλά όσο ο Μπλέικ και ο Μπάιρον έγραφαν στίχους, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια αφθονία νέων λουλουδιών και φρούτων και δέντρων και πουλιών για να εμπλουτίσουν την οικολογία του πλανήτη μας”.

Ζωή με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Η συνθετική μηχανική της ζωής των φυτών και των ζώων επέτρεψε στις εταιρείες να κατοχυρώσουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και να επωφεληθούν εμπορικά από τον γενετικό κώδικα.

Επειδή η συνθετική βιολογία είναι μια διαφορετική τεχνική από την παλαιότερη τεχνολογία γενετικής μηχανικής, το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε το 2013 ότι το συνθετικό DNA μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επειδή δεν είναι «προϊόν της φύσης».

Η Δικαστής Clarence Thomas έγραψε:

“Ο τεχνικός του εργαστηρίου δημιουργεί αναμφισβήτητα κάτι νέο, όταν δημιουργείται το cDNA. Το cDNA διατηρεί τα φυσικά εξόνια του DNA, αλλά διαφέρει από το DNA από το οποίο προήλθε. Ως αποτέλεσμα, το cDNA δεν είναι «προϊόν της φύσης» και είναι επιλέξιμο για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμφωνα με την §101, εκτός από το ότι πολύ μικρές σειρές DNA ενδέχεται να μην έχουν παρεμβαλλόμενα ιντρόνια για αφαίρεση κατά τη δημιουργία cDNA”.


“Τροφή Έκδοση 2.0”

Τα συνθετικά συστατικά της βιολογίας έχουν ήδη εισέλθει ήσυχα στην κουζίνα μας. Το Nature έγραφε το 2014, «Φέτος η [Evolva] θα κυκλοφορήσει ένα προϊόν που έχει δημιουργηθεί από γενετικά τροποποιημένη μαγιά που μετατρέπει τα σάκχαρα σε βανιλίνη. Θα είναι το πρώτο σημαντικό πρόσθετο τροφίμων συνθετικής βιολογίας που θα βγει στα σούπερ μάρκετ”.

Έκτοτε, έχουν αναπτυχθεί και άλλα συνθετικά τρόφιμα.

Η συνθετική βιολογία έχει δημιουργήσει φυτικά μπιφτέκια, αυγά και γαρίδες.

Διαβάζαμε στο Forbes: “Με την έλευση της συνθετικής βιολογίας, η εύκολη ανάγνωση, συγγραφή και επεξεργασία του DNA θα μπορούσε να ανοίξει έναν εντελώς νέο κόσμο πρωτεϊνών σχεδιασμένων για βελτιωμένη διατροφή, γεύσεις, αρώματα και ιδιότητες υλικού”.


“Άνθρωπος Έκδοση 2,0” μέσω των εμβολίων

Οι New York Times συζητούσαν την αναπτυσσόμενη τεχνολογία εμβολίων που ονομάζεται «ανοσοπροφυλαξία με μεταφορά γονιδίων» το 2015. Όπως έγραφε η μεγάλη εφημερίδα των ΗΠΑ, οι δοκιμές σε ζώα με συνθετικό εμβόλιο DNA «ουσιαστικά επανασχεδιάζουν τα ζώα για να αντιστέκονται σε ασθένειες».

Η εφημερίδα New York Times συνέχισε αναφέροντας: “… η προοπτική των ανθρώπων-αποτέλεσμα γενετικής μηχανικής να αντιστέκονται στις μολυσματικές ασθένειες μπορεί να προκαλέσει ανησυχίες στους ασθενείς”.

Τώρα, μετά την αφορμή της εμφάνισης του Νέου Κορονοϊού 2019 και της COVID-19, πολλοί βαθύτατα συνειδητοποιημένοι πολίτες αναρωτιούνται αν τα ανθρώπινα όντα πρόκειται να αλλάξουν γενετικά με την τεχνολογία εμβολίου mRNA που βασίζεται στη συνθετική βιολογία.

Ορισμένοι συνθετικοί βιολόγοι που χρηματοδοτήθηκαν από τους Γκέιτς πιστεύουν ότι μπορούν να «τα καταφέρουν καλύτερα» (εδώ) από τη φύση με «αυτοσυναρμολογούμενα νανοσωματίδια» που θα εγχυθούν στο σώμα μας.

«Με όλο τον σεβασμό στη φύση, οι συνθετικοί βιολόγοι πιστεύουν ότι μπορούν να τα κάνουν καλύτερα. Χρησιμοποιώντας υπολογιστές, σχεδιάζουν νέα, αυτοσυναρμολογούμενα νανοσωματίδια πρωτεΐνης γεμισμένα με ιικές πρωτεΐνες, που ονομάζονται αντιγόνα: αυτά τα σωματίδια που μοιάζουν με σκαντζόχοιρους πρόκειται να είναι τα ‘εντόσθια’ του εμβολίου”. ~ by aristeia.site


Σχόλιο Π. Κοινωνίας: ''Τό ἐπίτευγμα τῆς Εὐρώπης εἶναι ὁ ἄνθρωπος «ρομπότ», διότι ἡ Εὐρώπη, χάνοντας τόν Θεό, ἔχασε καί τόν ἄνθρωπο...'' ~ ὅσιος Ἰουστῖνος Πόποβιτς

1 σχόλιο:

  1. Νέοι θεοί πιστοί του αρχαγγελου που φιλοδοξεί να γίνει Θεός του σύμπαντος.Κύριε ελέησον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εναλλακτικές αναρτήσεις

Share this