Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

“Φάρμακο για Covid-19 υπάρχει αλλά.. για λίγους! Το έδωσε Γιατρός σε συνάδελφό του Νευροχειρούργο!”


“ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ – ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο Χ. ΓΩΓΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ” 

Δείτε το αποκαλυπτική συζήτηση 2 λεπτών, μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Ξανάλατου στο XANAL web tv και του Νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζίδη, ο οποίος είχε νοσήσει από Covid και  ανάρρωσε καθώς λέγει, μέσα σε μία ώρα (!) με το φάρμακο που του έδωσαν οι φίλοι του Ιατροί.  

Επιβεβαιώνεται με μία ακόμα προσωπική μαρτυρία, και μάλιστα επιστήμονα Νευροχειρουργού ο οποίος είχε ασθενήσει από Covid-19... ότι υπάρχει φάρμακο για την αντιμετώπιση της ασθένειας. 

Αλλά αυτό δεν πρέπει να το μάθουμε, ούτε να το λάβουμε εμείς. 

Καθώς πρέπει να υπακούσουμε στίς Παγκόσμιες κεντρικές οδηγίες, προκειμένου να μην «αποχαιρετήσουμε» τις αγαπημένες μας μάσκες, αλλά κυρίως να κάνουμε τα εμβόλια χωρίς να παρεκκλίνουμε του προγράμματος εμβολιασμού που κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει για εμάς. 

Άραγε η διάκριση σε ασθενείς και σε παρεχόμενες θεραπείες δεν είναι θέμα της Δικαιοσύνης και των Εισαγγελικών αρχών;… Μάλιστα σε μια τόσο σοβαρή κατάσταση;

Η ανθρωπότητα βαδίζει σε δυστοπικά μονοπάτια, στήν δόλια εφαρμογή μιάς Παγκόσμιας άσκησης εξουσίας. Για μια Νεα Τάξη Πραγμάτων. Ο έχων νου ας λογαριάσει...
______________________________________________



«Η ιβερµεκτίνη χτυπάει µέσα σε 48 ώρες τον κορωνοϊό, εξαλείφοντας τον γενετικό του υλικό και καθιστώντας τους ανθρώπους που έχουν βρεθεί θετικοί, µη µεταδοτικούς». ~ ∆ρ. Κάιλι Ουαγκσταφ, Πανεπιστήµιο Monash, Αυστραλία

Κατά την διάρκεια πολλαπλών πειραμάτων διαπιστώθηκε ότι μία μόνο δόση ιβερμεκτίνης μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη του ιού SARS-CoV-2 σε κυτταροκαλλιέργεια μέσα σε λίγες ώρες, σε 24 ώρες να υπάρξει σημαντική μείωση και εντός 48 ωρών να σημειωθεί πλήρη εξάλειψη όλων των γενετικών υλικών του ιού.

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχουν μόνο φάρμακα, υπάρχουν και μέθοδοι πρόληψης που είχε πει 2-3 φορές ο ΠΟΥ, και δεν διαδίδονται όσο χρειάζεται, που είναι βιταμινούχες αλκαλικές τροφές και βιταμίνες, όπως D,C, B6, κι η νηστεία βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εναλλακτικές αναρτήσεις

Share this